Яна Янкова, старши мениджър Мобилни услуги в А1 даде специално

...
 Яна Янкова, старши мениджър Мобилни услуги в А1 даде специално
Коментари Харесай

Мобилните разплащания тепърва започват да се развиват в България

 Яна Янкова, старши управител „ Мобилни услуги ” в А1 даде особено изявление за Profit.bg във връзка новите услуги, препоръчани от компанията. Вижте какво показа тя: 
Наскоро А1 България пусна кредитна карта за клиентите си. Финансовите услуги ли са част от новите оферти след ребрандирането ви? Какви са преимуществата ѝ?

Финансовите услуги са единствено част от новите неща, които подготвихме за своите клиенти след ребрандирането. Предложихме доста бонуси, безвъзмезден тест на услугите ни, нови мобилни проекти, смарт телефони на промо цена и още редица похвали. Колкото до картата – това е следващата стъпка от нашата тактика да обогатяваме своето портфолио, с цел да създадем технологиите по-достъпни и с това всекидневието на своите клиенти – по-приятно.

А1 Кредитна карта дава финансова еластичност и сигурност на клиентите и им оказва помощ да посрещат непредвидени разноски, без да се постанова да минават през комплициран развой на утвърждение, да чакат дълго или да заплащат високи такси и лихви.



На фотографията: Яна Янкова 

Процесът по кандидатстване за издаване на картата е бърз и елементарен, като заявки се одобряват непосредствено в магазините на А1. Картата няма такси за изтегляне от банкомати в целия свят, няма такси и за издаване или обслужване, а лихвеният % е закрепен и преференциален за нашите клиенти – единствено 1,48% на месец.

С какъв кредитен предел ще разполагат клиентите на А1?

А1 кредитна карта е с кредитен предел до 3 000 лв., с закрепен месечен лихвен % от 1,48%, а годишният % на разноските (ГПР) е 18.95%. Ако да вземем за пример даден клиент има A1 кредитна карта и усвои 120 лв. от кредитния си предел на първо число на месеца, закрепеният месечен лихвен % от 1,48 % ще се равнява на 0,06 лв. дневно или 1,78 лв. на месец. При правилно осъществяване на отговорностите по контракта за заем, общо дължимата от клиента сума до 5-то число на месеца ще бъде в размер на 121,78 лева Ако клиентът избере да заплати единствено минимална дължима сума, тя ще бъде в размер на 12,18 лева Договорът за заем е с неустановен период, а срокът за погасяване на усвоените суми от кредитния предел е 5-то число на месеца.

Докато сме на финансова вълна – безусловно преди дни представихте и цифровия си портфейл A1 Wallet. Смятате ли, че той ще се схване положително от потребителите?

Несъмнено – няма да ви изненадам, в случай че кажа, че в наши дни смарт телефоните са станали метод на живот за хората. С А1 Wallet ние ще прибавим още едно практично приложение за тях – да заплащат безконтактно непосредствено с телефона си. Вярвам, че новата ни услуга ще реализира триумф, тъй като у нас мобилните разплащания занапред стартират да се развиват, а ние сме първият телеком, който предложи тази услуга на пазара.

Може да прозвучи нескромно, само че A1 Wallet дава доста благоприятни условия – той разрешава изпращане и приемане на пари сред потребителите на приложението в целия свят, което става за секунди и е изцяло гратис, алтернатива да поискаш пари от родственик или другар, безконтактно заплащане с Android смарт телефон, заплащане на битови сметки, приемане и изпращане на пари посредством IBAN, виртуални дебитни карти за онлайн извършване на покупки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други.

Много хора ще попитат за сигурността – приложението, в това число сметката на клиента и всички парични средства, е предпазено когато и да е, с помощта на двуфакторна оторизация, заключване с пръстов отпечатък или личен код и криптиране на данните.

За кого е подобаващ А1 Wallet?

Приложението е уместно за всички, които търсят улеснение, експедитивност и сигурност за своите електронни разплащания. Комбинацията от финансови и нефинансови услуги на A1 Wallet, както и лесното му ръководство, разрешава възнаграждение на всичко от едно място без губене на време, по-голяма независимост и цялостен надзор на потребителя да ръководи и разполага с парични средства на всички места и когато и да е. Не са нужни позвънявания към банки за блокиране, отблокиране и смяна на предели – клиентът ръководи всичко през приложението.

A1 Wallet се предлага за всички консуматори в България над 18 години, като тези, които са клиенти на А1 България, употребяват до 50% отстъпка от таксите за преводи. Портфейлът съхранява цялостната информация за потребителя, в това число потребителско име и ключова дума, история на преводи, персонални данни.

В момента приложението е налично за събаряне в Гугъл Play Store, като скоро се чака да бъде налично и в App Store. До края на септември всеки клиент, който употребява приложението и изпрати оферти за усъвършенстване на услугата, ще получи еднократен
бонус от 1000 MB мобилен интернет.

След картите идва ред и на застраховките. Бихте ли разказали повече за застраховката Моят телефон. Кой може да се възползва от нея?

Това е следващата услуга, която има за цел да бъде напълно в интерес на клиента. Моят телефон може да бъде задействана при закупуването на ново устройство, а размерът на месечната награда за застраховка се дефинира от цената на апарата, като тя може да варира сред 0,99 лв. и 17,00 лв. на месец.

От услугата могат да се възползват всички нови и сегашни клиенти на А1. Покритието по застраховката влиза в действие от датата на покупка и подписване на контракт и може да важи до пет години. Застраховката покрива несъзнателно строшаване, грабеж, обир, увреждане от намокряне или оксидация, както и появяването на недостатъци на устройството отвън предоставените гаранции на производителя. Потребителите ще могат да се възползват от ремонт или подмяна на устройство при определяне на увреждане или строшаване.

Не на последно място - преди месец зарадвахте и футболните почитатели. Колко мача ще можем да следим от Шампионската лига в ефира на Max Sport?

Това е реалност, с който сме извънредно горди. За малко време успяхме да обогатим доста наличието на каналите MAX Sport, като те ще излъчват всички дуели от шампионата, които ще се играят във вторник, в това число и финала на конкуренцията. Бих допълнила, че с изключение на УЕФА Шампионска лига, почитателите на футбола към този момент могат да наблюдават в нашия ефир и дуелите от италианската Серия А, които допълват богатото ни футболно наличие. Разбира се, с изключение на футбола, продължаваме да излъчваме богата палитра от спортове – тенис, волейбол, баскетбол, бойни спортове, лека атлетика, моторни спортове, хокей на лед, голф и още доста други. Феновете на спорта сигурно ще се забавляват, до момента в който гледат MAX Sport.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР